Elinstallationer

 

Installation och service av el.

 

Mattsdals El & Kylservice AB har en bred verksamhet och många års branscherfarenhet. Vi utför både nyinstallationer och servicearbeten åt såväl industrin och byggföretag som privatpersoner.

Vi erbjuder snabb och professionell service och är måna om att skapa goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Välkomna att kontakta oss för kostnadsfri offert eller om Ni har några frågor!

Första kontakten med oss sker oftast genom ett telefonsamtal.

Telefonnumret 070-318 43 63.

Om så krävs gör vi ett besök hos er för att bedöma arbetets omfattning och behov av såväl material som arbetstid. Detta besök är kostnadsfritt.

Av flera skäl ser vi gärna att vi får förtroendet att leverera en helhetslösning med produkter och tjänster. Oftast får vi fria händer av kunden att välja märke och går då både på pris och kvalitet. Genom att vi väljer produkter med god monteringsvänlighet minimeras installationstiden och därmed totalkostnaderna för kunden. Vi vill gärna påpeka att det man tror sig tjäna på egna billigare inköp av material på byggvaruhus och stormarknader förlorar man oftast i tidsåtgång vid elektrikerns montering, detta pga av de billigare produkternas sämre utförande och passform. Dessutom övertar vi viss garanti i samband med montage av produkter från våra leverantörer, till gagn för kunden.

Vill du som kund ha en viss produkt eller ett visst märke så levererar vi naturligtvis gärna det, men vi är alltid noggranna med kvaliteten.

 

 

Vi kan kylanläggningar

 

Service

Mattsdals El & Kylservice AB installerar kylanläggningar för hushåll och lokaler (komfortkyla) så väl som processkyla för bland annat maskiner, datorhallar och kylrum. Vi installerar luftvärmepumpar för en kostnadseffektiv uppvärmning.

 

Garantier

Mattsdals El & Kylservice AB säkrar driften genom kundanpassade underhållsavtal som säkerställer status på befintliga kyl- och värmeanläggningar.